• آسه سولفام

اين شيرين كننده همزمان با آسپارتام كشف شده است و با توجه به ويژگی خاصی كه دارد . مورد مصرف صنايع غذايی است.  اين ماده دارای قدرت شيرينی170 برابر شكر می باشد و دارای همان خواص آسپارتام است. مزيت اين  شيرين كننده كه برای توليد كنندگان مواد غذایی مهم است . نحوه تاثير آن بر روی آسپارتام است. امروزه  بسياری از مايعات شيرين توسط تركيب سولفام پتاسيم و آسپارتام بدست می آيد تا عمر و ثبات بيشتری به  شيرينی محصول دهد. اگر اين دوماده با هم مخلوط شوند. تاريخ مصرف محصول نيز از نظر زمانی بالا رود و به همين دليل است  كه نوشابه های خارجی كه از مخلوط اين دو شيرين كننده تهيه می شوند. تاريخ مصرف بيشتری را نسبت به  محصولات داخلی را دارند. آسه سولفام ماده بی ضرری بوده و در حرارت بالا تخریب نمی شود عمر نیمه طولانی حدود 3 تا 4  سال دارد و تاکنون گزارشی از بروز کانسر به هنگام مصرف آن داده نشده است. ساخارین و آسه سولفام پتاسیم بدون هضم از دستگاه گوارش عبور می‌کنند. ساخارین در بدن تجزیه نمی‌شود و  با DNA واکنش نشان نمی‌دهد و در واقع فاقد دو مشخصه کارسینوژن های کلاسیک است. ولی آسپارتام در بدن به سه جزء فنیل آلانین (50%، آسپارتیک اسید 40 % و متانول (10%) تجزیه می‌شود.

 فنیل آلانین و آسپارتیک اسید به وسیله آنزیم‌های معده و روده متابولیزه می‌شوند، ولی متانول جهت سم زدایی  به کبد منتقل می‌شود. اگر چه متانول بسیار سمی است، ولی میزان تولید آن در نتیجه مصرف آسپارتام ناچیز و  حدود 10 % وزن آسپارتام مصرفی می‌باشد. لذا اثر آن در بدن قابل چشم پوشی است.

 موارد مصرف:
 اين محصول در صنايع  آبميوه سازی، نوشابه های رژيمی، برخی از آب نباتها و شكلاتهای ديابتی و قرص های قند ديابتی بكار برده می شود.

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب

آسه سولفام

  • 0 تومان

  • قیمت بدون مالیات: 0 تومان